Compacte waterzuigers

Compacte waterzuigers voor een zachte prijs

Een waterzuiger kopen is handig als er vaak water en andere vloeistoffen op de grond liggen. Een compacte waterzuiger/stofzuiger combinatie zorgt ervoor dat alles netjes opgeruimd wordt. Professionele waterzuigers van onder andere het merk Ventos bieden uitkomst. Iedere plek kan grondig worden gereinigd. Voor het bedienen van een waterzuiger hoeft u geen technische kennis te hebben, want onze toestellen zijn zo gebruiksvriendelijk dat iedereen ze kan bedienen.

Waterzuigers met een compact design

De waterzuigers die wij te koop aanbieden zijn technisch perfect uitgerust. Het is een combinatie van stofzuiger en waterzuiger ineen die u kunt inzetten voor bijna iedere schoonmaakklus. Ze hebben een elektronische zuigkrachtregeling, vuilafstotende en wasbare filters en een ongekend volume. De wielen onder het toestel zorgen voor voldoende stabiliteit. Door het praktische en compacte design is deze waterzuiger makkelijk verplaatsbaar. Trappen en stellingen zijn geen enkel probleem.

In ons assortiment vindt u uitsluitend topkwaliteit van gerenommeerde merken. En ja, het is een investering, maar het is dubbel en dwars waard als u bekijkt hoeveel tijd, moeite en ook geld u kunt besparen. Voor het kopen van een waterzuiger bij Kränzle betaalt u een scherpe prijs. De toebehoren bij een aantal modellen zijn optioneel. Zorg dat u daarvan profiteert van de vele mogelijkheden die het ruime aanbod biedt en laat u eens adviseren door één van onze medewerkers. Eén telefoontje is al voldoende.

Wateroverlast vlot opgelost met professionele waterzuigers van Kränzle

Veel bedrijven, maar ook particulieren kopen tegenwoordig een waterzuiger. Zowel in België als in Nederland regent het dikwijls. Soms gaat het er behoorlijk heftig aan toe. Het resultaat: een flinke overlast door het overtollige water in de kelder of op de begane grond. Met onze compacte waterzuigers is dit probleem snel opgelost. De unieke zuigkrachtregeling zorgt ervoor dat de zuigkracht zo hoog als nodig is, zodat u snel verlost bent van uw waterprobleem.

Onze compacte stof-/waterzuigers zijn een prima hulpmiddel om een oppervlak weer fris en schoon te krijgen. Dankzij een speciale filter kunt u zowel droog stof als water en andere vloeistoffen opzuigen zonder de filter te moeten vervangen. Daarbij schakelen twee elektrodes de turbine uit als de maximale vloeistofpiek bereikt wordt. Het toestel heeft vele voordelen en is bovendien zeer gebruiksvriendelijk.

Gebruiksvriendelijkheid is nog te vaak een ondergeschoven kind in de technische ontwikkeling, maar bij Kränzle besteden ze daar volop aandacht aan. Een goede klantwaardering is voor ons erg belangrijk en reden te meer om nog eens een extra stap te maken. Die extra stap betekent bij ons een klantgerichte service. Het is één van onze diensten waarmee wij ons onderscheiden van de rest. Mede hierdoor nemen wij een unieke positie in. De producten van Kränzle zijn inmiddels wereldwijd bekend.

Kränzle Belgium NV is in 1991 opgericht en heeft een breed werkgebied. Hieronder treft u daar een overzicht van aan

 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg
 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik

Dankzij de goede contacten met onze dealers kunnen wij zorgdragen voor een optimale klanttevredenheid. Neemt u de proef maar eens op de som en bestel vandaag nog zo’n geweldige compacte waterzuiger. Wij zijn u graag van dienst. Voor de prijs hoeft u het niet te laten!


Zoek een dealer

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Kränzle dealer?

  Vind uw dealer →

©2023 Kränzle
powered by float:left