Industrie en ambacht

De toepassingsmogelijkheden in de industrie en handel zijn enorm veelzijdig. En afhankelijk van de situatie zijn ook de eisen die gesteld worden verschillend. Zo is er voor slagerijen en andere bedrijven in de levensmiddelenindustrie een speciale, roestvrij stalen uitrusting voorzien met speciale banden en slangen. Voor de gevelreiniging zijn aspecten als hoge druk en een hoog debiet meer van belang. En als schildersbedrijf is de onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet een vereiste om de dagelijkse arbeid te kunnen uitvoeren.

Om aan deze verscheidenheid te kunnen voldoen is er een fabrikant nodig die deze verschillende eisen begrijpt en een product gamma aanbiedt die aan al deze uiteenlopende vragen kan voldoen. En zo’n fabrikant is er! Kränzle biedt met zijn uitgebreid en doordacht product gamma alles wat in industrie en ambacht nodig is. Zelfs aan de verhuurbedrijven is gedacht: hier bewijzen de draagbare hogedrukreinigers dagelijks hun robuustheid. Door hun sterk gereduceerde uitrusting zijn ze snel en gemakkelijk in gebruik.

Duizenden Kränzle toestellen zijn al decennialang en wereldwijd succesvol en betrouwbaar ingezet in de industrie en de ambachten.

©2023 Kränzle
powered by float:left