Landbouw en veeteelt

In de landbouw en veeteelt is netheid een absolute voorwaarde om gezondheid, hygiëne en uitstekende werkomstandigheden te kunnen garanderen. Voor het reinigen van stallen is een grote watercapaciteit van belang, wat enkel mogelijk is met een toestel dat niet alleen een adequate druk geeft, maar daarnaast vooral ook over een groot debiet beschikt. Hiervoor zijn vooral de nieuwe Bully, de grote Quadro en de Therm 1 geschikt.

Het reinigen van dieren is een zeer fijngevoelige opdracht die een zeer betrouwbare hogedrukreiniger vereist waarvan de temperatuur zeer exact en constant is. De Therm 1 is hier het aangewezen toestel.

Door de hoge eisen die dagelijkse reiniging stelt, bevelen wij onze toestellen in roestvrij stalen uitrusting aan, dewelke uiterst robuust zijn. En overal waar geen elektriciteitsnet beschikbaar is, geven Kränzle hogedrukreinigers op benzinemotor dagelijks het beste van zichzelf. Sterk vervuilde landbouwmachines, gereedschappen en tractoren reinigt men het snelst met hoge druk en hoog debiet, ondersteund door voorbehandeling met schuiminjectoren, borstels en lansverlengingen.

Daarnaast hebben de stof- en waterzuigers Ventos en de Kränzle veegmachines zichzelf al bewezen voor het onderhoud van stalgangen, parkings, opritten en andere schoonmaakopdrachten binnen en buiten.

Duizenden Kränzle toestellen zijn al decennialang en wereldwijd succesvol en betrouwbaar ingezet in de landbouw en veeteelt.


©2023 Kränzle
powered by float:left