Openbare diensten

Reinigingsopdrachten voor de openbare diensten verlangen professionele en degelijke machines. Gezien de dagelijks vervuilende omstandigheden voor tractoren, bouwvoertuigen, kiepkarren en vrachtwagens is ook hier een doordachte oplossing vereist. Door hun hoge kwaliteit zijn Kränzle hogedrukreinigers de ideale machines voor de verschillende reinigingsuitdagingen in overheidsgebouwen en openbare ruimtes, maar ook voor het verwijderen van graffiti van vervuilde gevels.

Het uitgebreide en gevarieerde product gamma van Kränzle is ontworpen om het juiste materiaal op de juiste plaats aan te bieden: extreem groot debiet of uitzonderlijke hoge druk voor het verwijderen van hardnekkige vervuiling. De Kränzle hogedrukreinigers op benzine zijn uiterst geschikt voor mobiel gebruik omdat ze volledig onafhankelijk zijn van het elektriciteitsnet. Overal waar de vervuiling extreem hardnekkig is, is voorbehandeling met de Kränzle schuiminjector aan te raden.

Duizenden Kränzle toestellen zijn al decennialang en wereldwijd succesvol en betrouwbaar ingezet in de openbare diensten.

©2023 Kränzle
powered by float:left