Warm water hogedrukreiniger

Kränzle biedt de beste warm water hogedrukreiniger aan tegen een scherpe prijs

Voor zwaar vervuilde zaken is het aan te bevelen om een warm water hogedrukreiniger te gebruiken, want deze reinigt én ontvet. Onze warm water hogedrukreinigers hebben vier unieke voordelen die wij graag bij u onder de aandacht willen brengen: ze zijn veilig, geruisloos, milieuvriendelijk en schoon. Eigenlijk zijn het er vijf, want deze hogedrukreiniger kunt u kopen tegen een uiterst scherpe prijs. Zijn naam is Kränzle Therm en vertegenwoordigt een perfect staaltje techniek. De moeilijkste test heeft hij goed doorstaan en alle componenten zijn talloze keren getest, want veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Warm water hogedrukreiniger met een optische vlambewaking

Deze warm water hogedrukreiniger is uitgerust met een optische vlambewaking. Net boven de brandkamer bevindt zich een fotocel waardoor de brandtoevoer automatisch wordt afgesloten als dit nodig is. Daarnaast biedt deze hogedrukreiniger tal van andere veiligheidsvoorzieningen. Eén belangrijke voorziening is de automatische uitschakeling bij een verhoogde stroomopname, zodat gevaarlijke situaties tijdig kunnen worden voorkomen.

Met stroom kunt u nooit voorzichtig genoeg zijn, zeker in combinatie met water. Onze toestellen voldoen aan alle gestelde wettelijke eisen en daardoor zijn ze veilig, stabiel en stil. Veel hogedrukreinigers maken veel lawaai, maar de Kränzle Therm is nagenoeg geruisloos. Een plezier om mee te werken en u krijgt geen vervelende blikken toegeworpen.

Kränzle biedt een goede prijs-kwaliteitsverhouding

Het kopen van een warm water hogedrukreiniger is geen kwestie van smaak, maar het afwegen van een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Kränzle biedt scherpe prijzen aan tegen de beste kwaliteit. U haalt hiermee een product in huis waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. Wij leveren ze met toebehoren. Dit betekent een compleet pakket, zodat u direct aan de slag kunt gaan.

Het is een eenmalige investering die zal leiden tot meer gebruikersgemak, schonere oppervlakken en glanzende objecten. U hoeft niet twee keer na te denken wat u nu precies koopt, want de kwaliteit spreekt voor zich. Als expert in onder andere warm water hogedrukreinigers verkopen wij alleen de beste producten. De technische voordelen zullen u over de gehele linie overtuigen.

Wie voor Kränzle kiest, koopt topkwaliteit tegen de beste prijs

Wie voor Kränzle kiest, koopt topkwaliteit. Naast alle technische voordelen zijn onze warm water hogedrukreinigers zo eenvoudig te transporteren dat u ze voor tal van schoonmaak klussen kunt inzetten. Ze zijn uiterst geschikt voor professioneel industrieel gebruik. Een tip: gebruik zuiver water voor een langere levensduur van uw warm water hogedrukreiniger. Als er minimale onzuiverheden in het water zitten, zoals bijvoorbeeld ijzer of zandkorreltjes, kunnen deze voor ongewone en vroegtijdige slijtage aan sommige onderdelen zorgen.

Kalk in het water veroorzaakt geen directe schade aan de onderdelen. Woont u in een gebied waar de PH-waarde van het water hoog is, dan kunt u bijvoorbeeld een antikalkpompje monteren dat het water verzacht. Regenwater is nog altijd het beste water om te gebruiken, want dit bevat nauwelijks kalk. Daarbij is het goed voor het milieu. Een wandtank of regenton is de goedkoopste oplossing. Industriële bedrijven hebben meer aan een professioneel regenopvangsysteem, omdat het verbruik veel groter zal zijn. Neemt u maar eens contact met ons op voor meer informatie. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Tot slot wijzen wij u graag op ons werkgebied:

 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg
 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik


Zoek een dealer

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Kränzle dealer?

  Vind uw dealer →

©2023 Kränzle
powered by float:left