Koud water hogedrukreinigers

Professionele koud water hogedrukreinigers verwijderen hardnekkig vuil

Een professionele koudwater hogedrukreiniger is ideaal om een groot oppervlak grondig te reinigen. De machine is licht in gewicht en daardoor makkelijk mee te nemen. Onze compacte hogedrukreinigers kunt u kopen in verschillende modellen. Wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven, want ze zijn geschikt voor rondom uw woning maar ook voor industriële toepassingen. Vuil verdwijnt als sneeuw onder de zon met een compacte koudwater hogedrukreiniger van Kränzle. Wij leveren al meer dan 30 jaar topkwaliteit.

Kränzle biedt de beste koudwater hogedrukreinigers

Kränzle biedt de beste koudwater hogedrukreinigers, omdat wij weten hoe belangrijk een schoon oppervlak is voor u. U kunt een keuze maken uit een kleine, semi-professionele of professionele koudwater hogedrukreiniger. Het zijn elektrische machines op wieltjes die onder hoge druk hardnekkig vuil verwijderen. Het spreekt voor zich dat een professionele machine meer kracht heeft dan een kleine. Het ligt eraan wat u wilt schoonmaken. Voor het gebruik rondom uw woning, bijvoorbeeld uw terras of stoep voldoet een kleine machine al snel. Wilt u een machine om gebouwen, vrachtwagens, gevels, stallen of andere grote oppervlakken mee te reinigen dan krijgt u het gewenste eindresultaat met een professionele koudwater hogedrukreiniger.

Zoals reeds gezegd kunt u een keuze maken uit een aantal modellen. Een koudwater hogedrukreiniger uit bijvoorbeeld de L-serie biedt een maximum aan comfort en luxe opties. Het eindresultaat is een schoon en hygiënisch oppervlak dat in veel sectoren een eerste vereiste is. Bedrijven in de veeteelt, landbouw, transport en voedingsindustrie kopen zulke hogedrukreinigers, omdat hiermee het beste resultaat wordt behaald. De L-serie is een greep uit ons brede assortiment, want ook particulieren kunnen wij voorzien van een goed systeem. Op onze website geven wij u uitgebreide informatie over ieder systeem afzonderlijk.

Koudwater hogedrukreiniger voor een scherpe prijs

Bij de meeste koudwater hogedrukreinigers worden oliecarters en professionele aandrijvingen gebruikt om een lange levensduur te garanderen tegen een scherpe prijs. Een hogedrukreiniger die voorzien is van vier wielen maakt het werken makkelijker als er steeds van positie veranderd moet worden. Stabiel en vlot kunt u het object of oppervlak onder hoge druk verwijderen van al het vuil.

Kränzle koudwater hogedrukreinigers zijn nagenoeg onverwoestbaar. Het is een fraai staaltje techniek die steeds verder wordt uitgebouwd. Zo ontwikkelen wij steeds weer nieuwe apparaten waar u nog meer gemak en plezier van zult hebben. Werken met een hogedrukreiniger vereist enige oefening, maar het is niet moeilijk; ook u kunt het leren.

Net al veel andere bedrijven in onze branche brengen wij steeds weer vernieuwde producten op de markt, zodat wij onze klanten het beste kunnen geven op onder andere het gebied van hogedrukreinigers. Onze producten worden echter niet zomaar te koop aangeboden. Producten die nieuw op de markt komen proberen wij zo snel mogelijk aan een test te onderwerpen, zodat wij een eerste indruk ervan kunnen presenteren. Wilt u meer informatie over onze producten? Neemt u dan maar eens contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies welke hogedrukreiniger de beste oplossing is voor uw reinigingsdoel.

Voor de voledigheid geven wij hieronder een deel van ons werkgebied:

 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg
 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik


Zoek een dealer

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Kränzle dealer?

  Vind uw dealer →

©2024 Kränzle
powered by float:left