Hogedrukreiniger met benzinemotor

Een hogedrukreiniger met een Honda benzinemotor zorgt voor topkwaliteit

Een hogedrukreiniger op benzine betekent dat u niet meer afhankelijk bent van een stroomvoorziening. U kunt gaan en staan waar uw wilt met dit compacte toestel. Ruim voorzien van accessoires krijgt u hiermee zelfs de meest vervuilde oppervlakten goed schoon. Deze hogedrukreinigers zijn geschikt voor alle terreinen, omdat ze voorzien zijn van grote wielen met volgummibanden. Dit betekent dat ze sterk en voldoende veerkracht hebben voor de meest ruwe terreinen. Met de lange hogedrukslang bereikt u de moeilijkste plekken. Als u in hoekjes spuit, spettert het water alle kanten op. Een zandkorrel of ander klein vuil kan dan in uw ogen terecht komen. Advies: draag in dit soort gevallen een veiligheidsbril.

Draagbare hogedrukreiniger met benzinemotor

In sommige gevallen vinden mensen het handiger om een draagbare hogedrukreiniger met benzinemotor te kopen. Wij willen dan ook graag de professionele hogedrukreiniger uit de serie Profi-jet B bij u onder de aandacht brengen. Met dit fantastische draagbare systeem bent u pas echt mobiel! De 10 meter hogedrukarm zorgt voor een goed bereik. Het veiligheidspistool is een goede beschermende voorziening. Vergrendel altijd het pistool met uitschakelbeveiliging na gebruik door de veiligheidspal om te klappen om ongewenst gebruik te voorkomen, vooral als er kinderen in de buurt zijn.

Een hogedrukreiniger met benzinemotor is een betrouwbaar product. Net zoals Kränzle staat ook Honda voor topkwaliteit en met deze combinatie haalt u het beste in huis. Al meer dan 30 jaar besteden wij aandacht aan het produceren van de beste hogedrukreinigers die eenvoudig te bedienen zijn én een lange levensduur hebben. Hierin zijn wij geslaagd, want de hogedrukreinigers op benzine uit de vertrouwde B-serie zijn van topkwaliteit. Zowel op wielen als draagbaar bieden wij deze scherp geprijsd te koop aan.

Hogedrukreinigers op benzine van Kränzle voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen

In de jaren ’80 werd de eerste hogedrukreiniger op de markt gebracht. Innovatieve technieken hebben tot steeds meer mogelijkheden geleid. Het resultaat mag er dan ook zijn, want al onze hogedrukreinigers voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen: veilig, milieuvriendelijk en schoon. De toepassingen zijn eindeloos, mits u de juiste toebehoren gebruikt. Hiermee bedoelen wij goede reinigingsmiddelen. De met mos bedekte tegels, grote terrasoppervlakken, gevels of zwaar vervuilde terreinwagens krijgt u hiermee moeiteloos schoon. Vermijd de ventielen en banden van de wagen. Als een band gaat verkleuren is dat een teken dat hij beschadigd is. De kans is aanwezig dat de band klapt. Het ventiel kan door de hogedrukstraal gebogen worden met alle gevolgen van dien. Voor de rest kunt u lekker uw gang gaan.

Wij zijn wereldwijd gevestigd door de toenemende vraag naar onze producten zowel bestemd voor particulieren als voor bedrijven. Kränzle Belgium NV werd in 1991 opgericht. Met een enthousiast team bedienen wij een groot werkgebied. Hieronder treft u daar een deel van aan

 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg
 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik

Ons bedrijf in Waremgem beschikt over een moderne en ruime opslagplaats van meer dan 9.000 m2. Dit stelt ons in staat om vlotte leveringen te bieden van zowel toestellen als onderdelen. Een breed netwerk van dealers zorgt ervoor dat wij garant kunnen staan voor een optimale klanttevredenheid. Bent u onze volgende opdrachtgever?


©2023 Kränzle
powered by float:left