Professionele stofzuigers

Kränzle professionele stofzuigers zijn scherp geprijsd

Een Professionele stofzuiger is een uitstekend hulpmiddel bij al uw klussen in of rondom uw woning of bedrijfspand. Voorzien van de nieuwste technische snufjes is het een goede aanwinst in uw schoonmaakassortiment. Ze zijn multifunctioneel en overal inzetbaar. Door het compacte design zijn ze makkelijk verplaatsbaar. De lange, verstelbare stang zorgt ervoor dat u niet gebukt hoeft te staan. Zo blijft uw rug recht en ondervindt u weinig belasting op uw ruggengraat.

Een professionele stofzuiger voor het beste resultaat

Met een professionele stofzuiger wordt het leven een stuk eenvoudiger én u behaalt hiermee het beste resultaat. Voor de meeste mensen is schoonmaken nu eenmaal geen favoriete bezigheid. Met deze machine hebt u de klus snel klaar. Het kopen van een professionele stofzuiger is een eenmalige investering. De kwaliteit is hoog en u haalt een duurzaam product in huis.

De filterelementen zijn wasbaar en kunnen eenvoudig worden vervangen. Hiermee kunt u zelfs water opzuigen zonder vervanging van het hoofdfilterpatroon. Daarbij kunt u de elektrische zuigkracht handmatig instellen. Onze technische snufjes zijn eindeloos en een plezier om mee te werken, want gebruikersgemak staat bij ons hoog in het vaandel. Een machine die niet makkelijk hanteerbaar is zorgt voor ergernis.

Kränzle verkoopt stofzuigers die voldoen aan alle gebruikerseisen

Kränzle verkoopt uitsluitend stofzuigers die voldoen aan alle gebruikerseisen. Wij nemen als uitgangspunt om meer met minder te bereiken. Hiermee bedoelen het verlagen van de prijzen voor u als klant en milieubewust te handelen. Het milieu staat in de belangstelling en dat zal in de komende jaren niet veranderen. Wij dragen graag ons steentje bij aan een betere en gezondere leefomgeving.

Onze producten worden dan ook voortdurend onderzocht en getest. Daardoor kunnen wij verbeteringen vlot doorvoeren. Op deze manier voldoen wij aan de hoge gebruikerseisen zoals u dit van ons mag verwachten. Wij staan bekend om onze milieu- en gebruikersvriendelijke producten. Daarbij maken wij gebruik van hoogwaardige materialen, zodat u kunt profiteren van een lange levensduur.

Onze professionele industriële stofzuigers zijn uitermate geschikt als bedrijfsstofzuiger. Ze zijn uitgerust met een krachtige motor en ideaal voor het verwijderen van fijn tot grof vuil, water en vloeistoffen. Voor iedere toepassing hebben wij de juiste stofzuiger, want u kiest natuurlijk voor kwaliteit. Dat onze producten scherp geprijsd zijn, is een prettige bijkomstigheid.

Een professionele stofzuiger kan eindeloos worden ingezet voor de meest uiteenlopende doeleinden. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u eerst meer informatie wilt. Onze website bevat veel informatie over ieder product, maar het ook zijn dat u graag persoonlijk advies wilt. Dit kan altijd. Neem dan eens telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in. Eén van onze verdelers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Er is altijd wel een verdeler bij u in de buurt. Kijkt u hieronder maar eens, want daar treft u een deel van ons werkgebied aan.

 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg
 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik

Als specialist in onder andere professionele stofzuigers verkopen wij alleen de beste producten. De technische voordelen zullen u over de gehele gama overtuigen. Wij heten u alvast van harte welkom.


Zoek een dealer

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Kränzle dealer?

  Vind uw dealer →

©2023 Kränzle
powered by float:left