Vloerreinigers voor hogedrukreiniger

Met de juiste vloerreiniger voor uw hogedrukreiniger krijgt u het beste resultaat

Vloerreinigers voor een hogedrukreiniger kopen is iets waar u goed moet over na denken, want het eindresultaat is daarvan afhankelijk. Kränzle biedt speciaal ontworpen toebehoren waarmee de werkefficiëntie tot een hoog niveau stijgt. Wij bieden meerdere opties, want ieder oppervlak is weer anders en vraagt om specifieke eigenschappen voor een goed eindresultaat. Leest u maar eens verder.

Professionele vloerreinigers voor uw hogedrukreiniger tegen een scherpe prijs

Professionele vloerreinigers voor een hogedrukreiniger ontwikkelen en produceren wij in onze eigen fabriek. Hierdoor kunnen wij het beste resultaat leveren voor iedere toepassing tegen een scherpe prijs. Het grote voordeel van een vloerreiniger is dat u geen hinder heeft van opspattend water. Dit zorgt ervoor dat u efficiënter kunt werken, want omliggende delen blijven droog. In ons assortiment treft u machines aan in een lichte uitvoering en van edelstaal. Over het algemeen zijn deze iets zwaarder. De keuze voor het juiste toestel is afhankelijk van welke hogedrukreiniger u heeft. Komt u er zelf niet helemaal uit, dan geven onze experts u graag advies.

Er is altijd wel een expert bij u in de buurt. Kijkt u maar eens naar onderstaande steden en regio´s waar wij actief zijn.

 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg
 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik

Zowel voor advies als bij een bestelling willen graag de technische gegevens van de hogedrukreiniger (type) weten, zodat wij u vertellen welke vloerreiniger daar goed bij past. De ronde schijf met wieltjes zorgt ervoor dat u deze op de grond kan laten rusten. Daarna kunt u de hogedrukreiniger er eenvoudig aan koppelen. Doordat het water onder hoge druk staat, draaien de sproeiers in de schijf rond. De sproeiers staan onder een schuine hoek waardoor de kans op schade minimaal is. Wilt u bijvoorbeeld uw terras of tuinpad schoon spuiten, dan hoeft u niet bang te zijn dat de voegen beschadigd raken.

Vloerreiniger voor industriële toepassingen

Onze elektrische vloerreinigers voor een hogedrukreiniger zijn niet alleen geschikt voor huis-tuin-en-keukengebruik, maar ook bijvoorbeeld voor industriële toepassingen: centrale keukens, opslagruimten en bedrijventerreinen. U behandelt een groter oppervlak in één beweging waardoor u sneller klaar bent, want de meeste mensen willen met een schoonmaakklus zo snel mogelijk klaar zijn.

Vloerreinigers zijn een belangrijk onderdeel van onze toebehoren, maar wij bieden veel meer op dit gebied. Hebt u bijvoorbeeld veel last van mos, maar wilt u niet ieder jaar uw terras of oprit schoonmaken dan hebben wij voor u een goede optie. Wij hebben een speciaal middel ontwikkeld waarmee u het oppervlak preventief kunt behandelen. Het Anti-Mos middel van Kränzle zorgt ervoor dat u het oppervlak een tijdlang mosvrij kunt houden. U kunt het ook gebruiken voor uw dakpannen, want te vaak afspuiten met hoge druk kan de waterdichtheid aantasten. Het middel werkt preventief en voorkomt dat u steeds weer die ladder op moet.

Ons ruime assortiment toebehoren biedt u een uitgebreide keus. Het werken met een hogedrukreiniger kan nog efficiënter met een elektrische vloerreiniger. Het gemak dient de mens en waarom zou u er geen gebruik van maken? Onze prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend, want u heeft er jarenlang profijt van. Neemt u maar eens contact met ons, want wij adviseren u graag. Tot ziens.


Zoek een dealer

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Kränzle dealer?

  Vind uw dealer →

©2024 Kränzle
powered by float:left