Stationaire hogedrukreiniger

Een stationaire hogedrukreiniger van Kränzle zorgt voor het beste resultaat

Onze stationaire hogedrukreinigers bieden professionele, reinigende oplossingen voor onder andere industrieel gebruik. Ze hebben één basisstation, maar kunnen op verschillende plaatsen worden gebruikt. Ideaal voor oppervlakken waar op een efficiënte manier schoongemaakt en gedesinfecteerd moet worden zoals schepen, centrale keukens of machinekamers. Leest u maar eens verder, want Kränzle heeft de beste reinigingssystemen in huis.

Professionele stationaire hogedrukreiniger met manometer

Wij hebben diverse modellen voor koud of warm water gebruik, maar ze hebben allemaal één belangrijke overeenkomst. Alle professionele stationaire hogedrukreinigers zijn uitgerust met grote, roestvast stalen manometers. Op dit meetinstrument kunt u de waterdruk aflezen. Dit maakt een vlotte en nauwkeurige controle mogelijk, want wanneer de druk boven de maximum waterdruk komt, kan het toestel schade oplopen. U kunt tijdig ingrijpen door bijvoorbeeld de regulateur anders in te stellen.

De Kränzle stationaire hogedrukreinigers uit de koud water serie W bestaan uit maar liefst vier toestellen met een regelbare druk tot 250 bar. In principe kunnen ze ook met een geïntegreerd waterreservoir met aansluiting aan de waterleiding geleverd worden. Wij geven u graag advies, afhankelijk van het doel, wat het beste toestel voor u is. Met het beste toestel bedoelen wij een hogedrukreiniger waar u het meeste profijt van zult hebben. Voor de meeste bedrijven is niet de prijs bepalend, maar het eindresultaat.

Het reinigen onder hogedruk wordt steeds meer toegepast, want het heeft zich bewezen als een effectieve en waterbesparende reinigingsmethode. Het toepassingsgebied is groot, van eenvoudige tot industriële reiniging. Toch blijft het handwerk en daarvoor is veiligheid een belangrijk onderdeel van het bedienen van een hogedrukreiniger. Daar zijn wij het helemaal mee eens. Iedere stationaire hogedrukreiniger is, om juist die reden, voorzien van een veiligheidsschakel, want voorkomen is beter dan genezen. De veiligheidsschakel beschermt tegen ongewenst inschakelen.

Stationaire hogedrukreinigers voor een industriële omgeving

Stationaire hogedrukreinigers worden veelal gebruikt in een industriële omgeving. De beschermingskap van roestvrij staal maakt de weg vrij voor gezondheidstoepassingen in de voedingsindustrie of voor ruimtes waar veel ammoniak aanwezig is zoals varkensstallen. Het uitspuiten van stallen met een hogedrukreiniger is een optie waar veel agrariërs voor kiezen. Daarbij wordt er regelmatig gekozen voor een desinfecterend reinigingsmiddel na het spuiten.

Een stationaire hogedrukreiniger kan eindeloos worden ingezet voor de meest uiteenlopende doeleinden. Als specialist in reinigingssystemen geven wij u graag advies welke toestel het best bij u past, zodat u een geweldig eindresultaat krijgt. Uiteraard met alle aandacht voor de geldende wet- en regelgeving. Veilig, snel, efficiënt en rekening houdend met uw budget en planning kunt u op ons rekenen.

De juiste definitie van stationair is een proces dat onafhankelijk is van de tijd. Wanneer een motor draait, maar geen gas wordt gegeven dan spreekt men van stationair draaien. Met een stationaire hogedrukreiniger bepaalt u wanneer en hoe deze wordt gebruikt. Een handig hulpmiddel voor al uw zware klussen. Ons team geeft u graag advies en bij vragen geven zij graag een antwoord. U krijgt een eerlijk antwoord waar u op kunt vertrouwen, want dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe ieder systeem werkt.

Wij kunnen in een zeer breed gebied leveren en een uitstekende service bieden. Hieronder treft u een overzicht aan.

 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg
 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik


Zoek een dealer

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Kränzle dealer?

  Vind uw dealer →

©2024 Kränzle
powered by float:left