Topkwaliteit handveegmachines

Topkwaliteit handveegmachines staan garant voor een lange levensduur

Kränzle is dé specialist in reinigingssystemen. Een professionele handveegmachine van topkwaliteit ontbreekt dan ook niet in ons ruime aanbod. De praktische verzamelbak, gemaakt van hoogwaardig materiaal, garandeert een lange levensduur. Het is eenmalige investering die zeker de moeite waard is, want het bespaart u tijd en energie. U kunt met een gerust hart beginnen aan de grote schoonmaak. Met behulp van onze handveegmachine bent u zo klaar.

Met een professionele handveegmachine kunt u uw oprit, opslagruimte, tuinpad, terras of andere ruimte rondom uw woning of bedrijf grondig reinigen. Met de roterende zijborstels wordt het vuil zonder problemen in de 40 liter grote opvangbak opgevangen. Daarbij kunt u met de ingedrukte zijborstel de machine gemakkelijk over het te reinigen oppervlak duwen. Dit gaat altijd sneller dan dat u een gewone bezem zou gebruiken. Schoonmaken wordt een lust in plaats van een last.

Eenvoudig bedienbare en professionele handveegmachines

Onze professionele handveegmachines zijn eenvoudig te bedienen en door de verstelbare hendel krijgt u geen last van uw rug. U kunt een keuze maken uit twee modellen. De Kränzle 1+1 heeft een keerschepprincipe en de 2+2 een dubbel walsen-overslagprincipe. Het belangrijkste verschil is de methode op welke wijze het vuil in de opvangbak terecht komt. De 2+2 heeft een traploze instelling van de borstelhoogte, zodat deze inzetbaar is op verschillende ondergronden. Ze zijn gemaakt van oerdegelijke Duitse topkwaliteit.

Handveegmachines worden gebruikt voor los liggend vuil. Vindt u het lastig te bepalen welk toestel het best aansluit bij uw toepassing? Geen probleem. Onze experts voorzien u graag van advies op maat. Voor ieder probleem bieden zij u een passende oplossing. De persoonlijke gesprekken tussen klant en een expert ter plaatse is het begin en het einde, want deze begeleidt u over de gehele linie en draagt zorg voor een goede afhandeling.

Topkwaliteit handveegmachines betekent werken met hoogwaardig materiaal

Topkwaliteit handveegmachines betekenen werken met hoogwaardig materiaal, milieuvriendelijk verbruik en een betrouwbare functie. Daarbij is het gebruikersgemak een onbetwistbaar punt. Een goed evenwicht tussen technologie en gebruiksvriendelijkheid is een succesvolle factor. Mensen houden van een goed hanteerbare apparaten, want dat bespaart hen tijd en bijkomende ergernissen. Als een apparaat moeilijk hanteerbaar is, zal het al gauw in de kast verdwijnen. Dit heeft u vast wel eens meegemaakt. Met Kränzle producten haalt u het beste in huis waar u uitsluitend gemak en plezier van zult hebben.

Onze hoogwaardige producten worden wereldwijd verkocht. Wij beschikken over een breed dealernetwerk, zodat iedereen kan profiteren van onze goede service en vlotte leveringen. Kijkt u hieronder maar eens, want daar treft u een deel van ons werkgebied aan.

 • Zeeland
 • Zeeuws-Vlaanderen
 • West-Vlaanderen
 • Oost-Vlaanderen
 • Antwerpen
 • Vlaams-Brabant
 • Limburg
 • Brussel
 • Gent
 • Brugge
 • Doornik

Aarzel daarom dan ook niet om ons te contacteren. Wie voor Kränzle kiest, krijgt topkwaliteit. Een handveegmachine kopen is geen dagelijkse aankoop, want het is een duurzame investering. Dit begrijpen wij als geen ander en daarom willen wij u ook goed adviseren. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken. Tevreden? Dan laten wij de handveegmachine startklaar bij u achter. Wel zo gemakkelijk. Lees onze reviews en laat u overtuigen. Voor vragen, advies of prijzen kunt u direct contact opnemen met ons. Wij staan u graag te woord. Graag tot ziens.


Zoek een dealer

Op zoek naar de dichtstbijzijnde Kränzle dealer?

  Vind uw dealer →

©2023 Kränzle
powered by float:left