Autosector

Kränzle oplossingen voor de autosector!

De uitdagingen in de automobiel sector zijn zo divers als de toepassingen van de Kränzle hogedrukreinigers, stof- en waterzuigers en veegmachines. Autohandelaars, garages en herstelplaatsen, bus- en taximaatschappijen, voor elk van hen is de netheid van hun voertuigen en het interieur en exterieur van hun gebouwen hun visitekaartje. En er is geen tweede kans om een eerste indruk na te laten. Daarom wil Kränzle de perfecte oplossing voor elke behoefte aanbieden.

Zo is de vuilfrees speciaal ontworpen om snel en grondig zelfs de meest hardnekkige olieresten te verwijderen. De toonzalen zullen weer stralen door de Kränzle Therm toestellen en de UFO roundcleaners. Er worden ook oplossingen voorzien voor tankstations en carwashes: van voorwassen tot interieur- en exterieurreiniging van auto’s, telkens rekening houdend met de grootte van uw bedrijf.

Duizenden Kränzle toestellen zijn al decennialang en wereldwijd succesvol en betrouwbaar ingezet in de autosector. Ontdek nu wat wij voor uw bedrijf kunnen doen!

  Contacteer ons nu!

autohaush4549

2+2_4571

©2019 Kränzle
powered by float:left